f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt
Mooie

Samenwerkingen

Door met andere natuurspecialisten samen te werken, verzorgen we de mooiste excursies en trips.

Rewilder

Vince en ik kennen elkaar inmiddels al een aantal jaren en kregen al snel een klik. Na wat gedachten te wisselen vonden we al snel onze gezamenlijke liefde voor Zweden. Wat ideeën over en weer gooien werd al snel serieuzer, en zo organiseerden we in 2023 samen de trip naar Zweden, Tiveden! Vanaf 2024 gaat dit ook een jaarlijks terugkomende reis worden!

Buiten deze awesome trip kun je Vince ook tegenkomen op bedrijfsuitjes of andere activiteiten. Want wanneer er grote groepen zijn komt Vince graag mee om jullie allerlei moois over de natuur te leren.

Natuuropleiding

Ik ben een van de docenten van Natuuropleiding, een all-round natuuropleiding die je wegwijs maakt in verschillende aspecten van de natuur. Zelf verzorg ik de lesdag over de kleine, onbekende beestjes zoals insecten, reptielen en amfibieën en samen met docent Youri Jongkoen de dag over de grote dieren, reeën, edelherten en wilde zwijnen.

Ik Wil Hiken

Rick van is Ik Wil Hiken natuurlijk wel bekend als een van de winnaars van Hunted: Into the Wild! Voor zijn Ik Wil Hiken Academie verzorg ik content over dieren en sporen daarvan die je tegen kunt komen tijdens je hikes. Door middel van korte informatieve filmpjes leer je sporen om je heen te herkennen!

Daarnaast ben ik ook geregeld te gast bij de Belevingstochten. Tijdens deze tochten zal ik je leren om op een andere manier te kijken naar je omgeving, zodat je bewuster wordt van alles wat om ons heen leeft.

Wildlife Reizen

Björn Donnars is een enthousiaste en fanatieke wildlife fotograaf. Hij maakt super gave reizen waar hij op zoek gaat naar de mooiste wilde dieren. Op zijn blog wildlifereizen vertelt hij over zijn avonturen en geeft hij veel tips voor als je ook op dergelijke reizen wilt gaan.
Daarnaast geeft hij workshops waarin hij jou leert om toffe wildlife foto’s te maken. Tijdens de pilot van deze workshops kwamen wij elkaar tegen, en al snel ontstonden de ideeën om natuureducatie en fotografie te gaan combineren. En dit kun je nu mee gaan maken tijdens het Wild van Wild weekend!

Sol Breathwork Events

Judith organiseert adem- en koudetrainingen, cacao-ceremonies en ademsessies in de natuur. De ademhaling is het meest natuurlijke en puurste middel wat je altijd bij je draagt om jezelf te kalmeren, motiveren, activeren en terug in balans te brengen. De ademhaling brengt je terug bij jezelf. Terug bij je eigen natuurlijke staat van zijn. In Zweden, Tiveden zullen we onze connectie met de natuur op meerdere manieren verkennen. Niet alleen door ‘in de natuur te zijn’, maar ook door onder begeleiding van Judith te zijn in de natuur’!

Buddyfit

Marvin helpt je het maximale uit jezelf te halen met bootcamps in de buitenlucht! Lekker buiten, in de natuur zorgen dat je goed warm en in beweging blijft zodat jij die hikes zonder problemen aan gaat kunnen.

Door actief te zijn in de buitenlucht vergroot je je connectie met de natuur op een leuke, sportieve manier.

Marvin gaat in 2023 mee naar Zweden, Tiveden en zorgt er daar voor dat jij goed en fit aan onze hikes en kanotochten deel gaat nemen!

You don't have permission to register