f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt
Mooie

Samenwerkingen

Door met andere natuurspecialisten samen te werken, verzorgen we de mooiste excursies en trips.

Rewilder

Vince en ik kennen elkaar inmiddels al een aantal jaren en kregen al snel een klik. Na wat gedachten te wisselen vonden we al snel onze gezamenlijke liefde voor Zweden. Wat ideeën over en weer gooien werd al snel serieuzer, en zo organiseerden we in 2022 samen de trip naar Zweden, Tiveden! Vanaf 2024 is dit een jaarlijks terugkomende reis geworden! Daarnaast hebben we een tweede epische reis opgezet: Zweden, Färnebofjärden!

Buiten deze awesome trips kun je Vince ook tegenkomen op bedrijfsuitjes of andere activiteiten. Want wanneer er grote groepen zijn komt Vince graag mee om jullie allerlei moois over de natuur te leren.

Natuuropleiding

Ik ben een van de docenten van Natuuropleiding, een all-round natuuropleiding die je wegwijs maakt in verschillende aspecten van de natuur. Zelf verzorg ik de lesdag over de kleine, onbekende beestjes zoals insecten, reptielen en amfibieën en de dag over de grote dieren, reeën, edelherten en wilde zwijnen.

Ik Wil Hiken

Rick van is Ik Wil Hiken natuurlijk wel bekend als een van de winnaars van Hunted: Into the Wild! Voor zijn Ik Wil Hiken Academie verzorg ik content over dieren en sporen daarvan die je tegen kunt komen tijdens je hikes. Door middel van korte informatieve filmpjes leer je sporen om je heen te herkennen!

Daarnaast ben ik ook geregeld te gast bij de Belevingstochten. Tijdens deze tochten zal ik je leren om op een andere manier te kijken naar je omgeving, zodat je bewuster wordt van alles wat om ons heen leeft.

You don't have permission to register