f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt
Vleermuizen zoeken rond Kasteel Groot Horloo

Nacht van de Vleermuis

Nacht van de Vleermuis

€24 / per persoon
(1 Review)

Ter ere van de 26e editie van de internationale Bat Night (de Nacht van de Vleermuis) duiken we bij Kasteel Groot Hoorlo in de wereld van vleermuizen.
Vleermuizen staan enorm in de belangstelling, er gaan van allerlei verhalen de rondte, maar wat is hiervan nou waar?
Ik neem jullie mee in de wereld van vleermuizen en vertel over hun levenswijze, hun voedsel, gedrag, waar ze verblijven en waar ze jagen. We gaan met en batdetector, een apparaat wat vleermuizengeluiden voor ons hoorbaar maakt, op zoek naar deze mysterieuze dieren. Het is de baltstijd van de vleermuizen, waarin mannetjes vleermuizen hun best doen om vrouwtjes naar zich toe te lokken om mee te paren. Wie weet komen we dus tijdens de excursie wel baltsende dieren tegen!

Waar?

We verzamelen om 20:30 op de parkeerplaats bij de kruising Horloseweg-Groot Horloo en gaan op zoek naar vleermuizen op en rond het terrein van kasteel Groot Horloo te Ermelo.

Wanneer?

27 augustus 2022

Let op:

Bij slecht weer (hevige regen, windkracht >4 en/ of temperaturen onder de 8 graden) zijn vleermuizen weinig actief. Omdat ik jullie wel een leuke avond MET vleermuizen wil bieden, gaat de excursie bij slecht weer niet door. Deze kan dan uiteraard gemakkelijk omgeboekt worden naar een andere datum of tijdstip.

 • Vertrektijd
  20:30
 • Kledingadvies
  Kleding waarin je warm blijft
 • Inbegrepen
  Activiteiten
  Persoonlijke gids
 • Niet inbegrepen
  Annuleringsverzekering
  Diner
  Heen-en-terugreis
  Kampeermaterialen
  Lunch
  Ontbijt
  Overnachtingen
  Reisverzekering
  Vervoer naar activiteiten

Locatie van het avontuur

Groot Horloo ligt vlak langs de A28 bij Harderwijk. Pak vanaf de A28 afslag 11 Harderwijk-Zuid en rij langs de benzinepomp de Buitenbrinkweg op, rij deze zo'n 1,5km door en ga links de Horster-Zoomweg op, hou daar direct links aan en rijde Horster-Engweg op. Rij deze door tot het einde en je bent bij de parkeerplaats van Groot Horloo. Vanuit Harderwijk ga je vanaf de Kolbaanweg de Julianalaan op, deze gaat over in de Fokko Kortlanglaan en vervolgens in de Horloseweg die uitkomt bij Groot Horloo. Vanuit Ermelo kun je de Horsterweg pakken, rij deze door tot de Buitenbrinkweg en ga die in. Neem de eerste afslag, de Horster-Zoomweg en houd direct links aan de Horster-Engweg op. Rij deze door en houd rechts aan en je bent bij de parkeerplaats van Groot Horloo.

Ervaringen

Dit is wat eerdere deelnemers over het avontuur te zeggen hadden:

10.0
Geweldig
Rating 0
Ontvangst 0
Kennis gids(en) 0

Deel je ervaring

You don't have permission to register